Tag » Europa

Ministrat e jashtëm të Iranit dhe Spanjës theksojnë ruajtjen e marrëveshjes bërthamore

Ministrat e jashtëm të Republikës Islamike të Iranit dhe të Spanjës kanë theksuar domosdoshmërinë e ruajtjes së marrëveshjes bërthamore.

Alfonso Dastis në takim me Muhamed Xhavad Zarif, ka thënë se marrëveshja bërthamore është një marrëveshje ndërkombëtare e bazuar në rezolutën 2231 të KS të OKB. 200 altre parole

Aktualitet

On Privilege

Osarseph,

Today is my lazy Saturday, I ended up sleeping more than usual, it has been a tough week, thank God it is over.  For the first time ever I actually got up at 5:30 AM, and got into work well before 7 AM most days this week.   1.532 altre parole

Letter

Recensione di "Repair and Prepare. Growth and the Euro after Brexit"

Lo scorso 22 Settembre, a Bruxelles, è stato presentato un importante studio sul futuro dell’Unione Economica e Monetaria (o UEM). Il lavoro è stato frutto di uno sforzo congiunto tra i due Istituti… 1.162 altre parole

Europe & Beyond

BE dhe ANEA edhe një herë mbështesin marrëveshjen bërthamore

BE dhe ANEA me anë të një deklarate të përbashkët edhe një herë kanë shprehur mbështetjen e tyre për marrëveshjen bërthamore mes Iranit dhe grupit 5+1. 223 altre parole

Aktualitet

Ministrja e mbrojtjes e Gjermanisë paralajmëron Amerikën

Ministrja e mbrojtjes e Gjermanisë Ursula Von Der Leyen ka paralajmëruar Amerikën dhe ka këshilluar këtë vend që të bëjë kujdes që lufta kundër terrorizmit të mos kthehet në një fron kundër islamit apo myslimanëve. 233 altre parole

Europa

Agen Poker Terbaik - De Rossi Puji Penampilan Bagus Edin Dzeko Cetak Hat Trick

Agen Poker Terbaik – De Rossi Puji Penampilan Bagus Edin Dzeko Cetak Hat Trick

Wakil kapten AS Roma itu menyanjung habis performa Edin Dzeko, yang sukses torehkan hat-trick ke jala Villarreal. 148 altre parole

Taruhan Poker

How to Go to Oslo and Not Go Bankrupt in the Process...uh oh

Oslo is an amazing city, however, when you start to check the prices, your mind starts to question whether it’s worth going.   If you didn’t know, Oslo is one of the world’s twenty most expensive cities.   680 altre parole

#travel