Tag » Intervista

Zhbogar: E ardhmja e Ballkanit është BE-ja

Në muajin shkurt u publikua Strategjia e Besueshme e Zgjerimit të BE-së. Në kuadër të kësaj strategjie, përpos Malit të Zi dhe Serbisë, që u njihej një datë e mundshme anëtarësimi, shteteve të tjera të Ballkanit Perëndimor, përpos lëvdatave për avancim, asgjë më tepër se kaq. 963 altre parole

BE

La Mutazione Antiegualitaria. Intervista Sullo Stato Della Democrazia.Epub

Download computer based numerical torrent for free. Fast and Clean downloads from BitTorrentScene a free public file sharing platform. Download cisco ccna net academy torrent for free. 151 altre parole

POETË TË SHTEGTIMEVE / Intervistë me autorin Luan Rama nga Gazeta Shqip

POETË TË SHTEGTIMEVE

http://gazeta-shqip.com/lajme/2016/03/14/poete-te-shtegtimeve/

 Më 11 mars, në kuadrin e Pranverës së Poetëve që organizohet çdo vit në Paris, dhe ky është edicioni i 20-të që zhvillohet, u mbajt dhe takimi “Poetes migratoires”, (“Poetë të shtegtimeve”) në “Sallën e Festave” të Bashkisë së Parisit XVIII, ku midis poetëve të shumtë ishte i ftuar edhe publicisti dhe poeti Luan Rama, i cili flet pikërisht për këtë edicion. 1.329 altre parole

INTERVISTA

Intervista: Enrico Vergoni

Intervista: Enrico Vergoni

Domande scrittori:

1-Come ti presenteresti ai nostri lettori?

Sono uno che sta in porta a respingere! Bella domanda da rivolgere ad un poeta, mi considero un saltimbanco, un pagliaccio dell’anima che disinfetta le proprie ferite col sale dell’inchiostro. 809 altre parole

INTERVISTA

Interview Tatjana Debeljački vs Rokiah Hashim ( Malaysia)

Rokiah Hashim ( Malaysia)

Interview Tatjana Debeljački vs Rokiah Hashim ( Malaysia)

http://www.diogenpro.com/interview-rokiah-hashim.html


QUESTION: HOMETOWN AND GROWING UP?

ANSWER: I was born in the state of Penang in the northern part  of Malaysia (Malaya)  in 1953. 2.319 altre parole

INTERVISTA

Intervista per Bagzine

E’ uscita una mia intervista per il sito Bagzine che ha curiosiato nella mia borsa fotografica :)

Trovate l’articolo originale: www.bagzine.photo/filippo-venturi

Mi chiamo Filippo Venturi… 840 altre parole

Fotografie