Tag » Senza Categoria

Charlie, my mentor.

Everyone has its own way of exorcising
when something goes wrong
even if it’s a small thing to be out of place
(“Small” let’s  let tell them) : 200 altre parole

Senza Categoria

Hipokrizia e ekstremit të majtë dhe globalisteve.

Tashmë jemi mësuar me politikën selektive të globalisteve radical chic të cilët janë po aq të rrezikshëm sa ekstremistet islamik.
Gazetarja e madhe italiane Oriana Fallaci thoshte; “Janë disa momente të cilat e kemi obligim të flasim,nesë heshtim behemi bashkëpunëtor të atyre që po krijojnë ketë situatë kaotike.

Senza Categoria

Spartak Ngjela: Në Shqipëri po sulmohet çdo gjë perëndimore.

Sot në Shqiperi po sulmohet gjithçka perëndimore: në historinë tone përgjithësisht dhe – kundër Gjergj Kastriotit si hero kombëtar; kunder Rilindjes Kombëtare; kunder Vaso Pashës; kundër Fan Nolit; kundër Ismail Qemalit; dhe, tani së fundi, edhe kundër Ismail Kadaresë, sepse ai është sot, pa dyshim, një përfaqësues adamantik i kulturës dhe qytetërimit perendimor në Shqipëri. 692 altre parole

Senza Categoria

First blog post

This is your very first post. Click the Edit link to modify or delete it, or start a new post. If you like, use this post to tell readers why you started this blog and what you plan to do with it.

Senza Categoria

Fantacalcio, i 3 attaccanti flop della 1°giornata 

È tempo di formazioni per il fantacalcio, ed ecco i 3 attaccanti che potrebbero deludere nella prima giornata:

  • Babacar; hanno appena venduto Kalinic e ancora una volta lui non sarà il titolare della Fiorentina nel corso della stagione, potrebbe risentirne di questa ennesima bocciatura.
  • 41 altre parole
Senza Categoria

Fantacalcio, i 3 centrocampisti flop della 1° giornata 

È tempo di formazioni per il fantacalcio, ed ecco i 3 centrocampisti che potrebbero deludere nella prima giornata:

  • Fofana; ha fatto un brutto precampionato potrebbe ancora non essersi completamente ripreso dall’infortunio…
  • 41 altre parole
Senza Categoria

DONALD TRUMP; TERRORISTET ISLAMIK TË VARROSEN BASHKË ME DERRA

Për të luftuar terrorizmin islamik presenti e Shteteve të Bashkuara sjellë edhe një herë modelin e gjeneralit amerikan John Pershing E ka theksuar dje në tweet,pak orë pas atentatit në Barcelonë. 154 altre parole

Senza Categoria