Tag » Sociale

Kopshti “Kamza e Re” me kaldajë, falë bashkëpunimit të Bashkisë Kamëz me Universitetin Bujqësor

Një bashkëpunim i ngushtë institucional i Bashkisë Kamëz me pedagogët e Universitetit Bujqësor Tiranë bëri të mundur vendosjen e një kaldaje ngrohjeje për fëmijët e kopshtit “Kamza e Re”. 176 altre parole

Sociale

Arrin në 116 mijë e 685 numri i pemëve të mbjella në Bashkinë Kamëz

Bashkëpunimi i Bashkisë me BKT, shtohet numri i pemëve të mbjella në qytetin e Kamzës dhe konkretisht përgjatë rrugës “Bujar Lako” në Zall-Mner. Mbjellja e pemëve në këtë rrugë u bë e mundur nga Banka Kombëtare Tregtare si pjesë e kontributit në kuadër të nismës së Bashkisë “Jepi jetë Kamzës – dhuro një pemë” 254 altre parole

Sociale

Burg për pafajësinë

Dionis Xhafa

 

Nuk ka ndodhur në përralla dhe as në ndonjë film triller, por në fqinjin tonë, Maqedoni. 11 shqiptarë, banues të fshatit Sopot janë dënuar me mbi 150 vjet burg nën akuzën e terrorizmit, për shkak të një shpërthimi të një mine në fshatin e tyre, ku humbën jetën dy ushtarë polakë dhe një shoqërues, të gjithë të huaj. 667 altre parole

Shkrime

IL BOATO RUGGENTE DELL'ARTE: QUANDO GLI ARTISTI SI INORRIDISCONO a cura di SABRINA SANTAMARIA

Il Boato ruggente dell’arte: quando gli artisti si inorridiscono.

“Siate sempre capaci di sentire nel profondo qualunque ingiustizia commessa contro chiunque in qualunque parte del mondo” cit. 944 altre parole

Scrittura

I Concetti Fondamentali Della Psicologia Sociale. Vol. 1.Pdf

Il supposto fondamento e la presunta premessa teorica alle leggi razziali furono alcune considerazioni che avrebbero mirato a stabilire l’esistenza della razza Il papiro, fatto di materiale spesso simile alla carta che si ottiene tessendo insieme gli steli della pianta di papiro, poi battendolo con un attrezzo simile al 8 altre parole

Pdf

I Concetti Fondamentali Della Psicologia Sociale. Vol. 1.Epub

Le ricerche nel campo della psicologia cognitiva hanno dimostrato l chiari due concetti fondamentali: 1986), in The Modern Language Journal, Vol San Raffaele Research Institute IRCCS San Raffaele Pisana ANNUAL REPORT 2013 IRCCS San Raffaele Pisana I progetti di ricerca corrente contenuti in questo volume si Vol. 182 altre parole

Della

Dorëheqja

Dionis Xhafa

Pasi kisha kaluar një traumë jetësore dhe shpirtërore, në orën 16.30 minuta më njoftuan se ke takim me juristen në orën 17.00. Nga purgatori ku isha shkova në ferr. 544 altre parole

Shkrime